Nærøysund Entreprenør AS

Nærøysund Gruppen     Våre selskaper     Nærøysund Entreprenør AS

Daglig leder
Stein Okstad

 

Stiftet
2008

 

Antall ansatte
15

Velkommen til Nærøysund Entreprenør AS – din pålitelige partner for omfattende entreprenørtjenester.

Vi ble etablert i 2008 under navnet Genk AS, og har siden den gang vokst til å bli en anerkjent aktør innen vår bransje. Med en dedikert arbeidsstyrke på omtrent 15 medarbeidere, er vi klare til å møte dine behov og levere kvalitetstjenester.

Vi spesialiserer oss på en rekke tjenester innen grunnarbeid, vei, vann og avløp, samt boring, sprengning og masseforflytting. Våre erfarne team har ekspertisen og ressursene som trengs for å håndtere prosjekter av enhver størrelse og kompleksitet.

Grunnarbeid er kjernen i vår virksomhet, og vi legger stor vekt på å sikre at fundamentet for ethvert prosjekt er solid og pålitelig. Vårt tjenestespekter innen vei, vann og avløp inkluderer alt fra nybygg til rehabilitering, og vi er dedikert til å levere bærekraftige og funksjonelle infrastrukturløsninger.

Vi har også ekspertise innen sprengning, boring og masseforflytting, og vi tar på oss både små og store oppdrag etter forespørsel.

Hos Nærøysund Entreprenør AS er vår misjon å levere førsteklasses tjenester som møter og overgår våre kunders forventninger. Vi legger stor vekt på kvalitet, sikkerhet og kundetilfredshet, og vi er dedikert til å opprettholde de høyeste standardene i alt vi gjør.

Vi ser frem til å samarbeide med deg og hjelpe deg med å realisere dine prosjekter. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale.